Bone Broth på kyllingeskrog er ikke bare en suppe, det er meget mere.
Den er god for fordøjelsen, huden, den er god for tarmsystemet, nem og billig at lave, listen er lang, og der er sikkert mere at tilføje til listen.
En af de ting jeg slår mest på, er at ved at lave den ved lav temperatur over maaaaange timer, trækker man alt power ud af benene, mineraler og proteiner ( hvilket også gør at man faktisk ikke behøves at spise ret meget af denne gude spise, før mætheden melder sig.
desuden en fantastisk smagsgiver til saucer og lign.
Skålen du ser her, indeholder f.eks. lidt svampe, lidt lammemørbrad ( ca. 125gr. ) fintsnitte spidskål, selleri og skalotteløg, overhældt med brandvarmt broth, og trukket i 5 minutter, sværer er det ikke
Vi køber altid hele kyllinger, nægter at betale for at andre skal skære dem ud, og smide skroget ud, så når vi har 3-4 skrog i fryseren, laver jeg en ordentlig røvfuld bonebroth, og fryser det ned i portioner til en person, så når det skal være nemt til frokost, og den ene af os er alene hjemme, så kan det laves hurtigt.
Bone Broth på kyllingeskrog
Ingredienser
- 3 stk kyllingeskrog fra økokylling
- 3 toppe fra porrer
- 4 stk Rødløg
- 6 stk Gulerødder
- 15 stk peberkorn
- ½ stk knoldselleri
- 2 kviste Timian
- 1 håndfuld persille
- 3 spsk æbleeddike
- vand nok til at dække det hele
Seneste kommentarer