capicola

Hjemmelavet Capicola – Del 3

capicola
Efter 10 uger er min capicola klar til at blive smagt på

Så blev sidste del af capicola gjort færdig, dvs. 10 uger er gået, og det er tid til at smage.

Resultatet skuffede på ingen måde, smagen af paprika var meget gennemtrængende, og det var det første jeg blev mødt af da jeg tog en tynd skive i munden, efter lidt tid, kommer der en ren, og meget kraftig smag af kød, god lækker modnet kød.

Dette er virkelig en fantastisk oplevelse.

Selve teksturen af udskæringen, men en lækker fedtmarmorering gjorde det til en fornøjelse at bare se på den, og jeg brugte lang tid på at bare betragte den, inden den blev pakket over i en frisk pose 😉

der er flere måder at bruge kødet på, forleden lavede jeg en frittata

capicola skiver
capicola skiver

Men også noget så simpelt som at snitte 1 løg i skifter, snit 1/2 spidskål fint, vend det hele på en middelvarm pande i klaret smør.
Server det med fint skåret capicola, og enten spejlæg, eller endnu bedre, et par pocheret æg.

super simpelt, og SUPER lækkert )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *